Begeleiding op maat naar een passende baan

 

Over ons

ReMatched is een nieuw landelijk verzuimadvies bedrijf, echter met zeer ervaren arbeidsdeskundige/loopbaan adviseurs en is opgericht in 2015. Zie hieronder een overzicht van ons team. Wij hebben daarnaast uitstekende loopbaan advies testen en matching instrumenten die rekening houden met de belastbaarheid.


Richard Oosterweghel (Owner)

Verzuimcoördinator/arbeidsdeskundige en verzuimadviseur/(register)casemanager regie op verzuim en 56 jaar. Ik ben werkzaam in de regio Zeeland/Brabant en Zuid Holland.

Mijn expertise ligt in het begeleiden van spoor 2 kandidaten, arbeidsdeskundige onderzoeken en haalbaarheidsonderzoeken. Tevens het adviseren aan bedrijven om verzuim terug te dringen én het Poortwachter proof te houden. 


Samen met de afdeling P&O is er om de 6 weken caseload overleg om samen alles in goede banen te leiden in spoor 1. Ruim 17 jaar ervaring in het begeleiden van kandidaten naar werk.

23 januari 2016 een specialisatie erbij als casemanager regie op verzuim. Het beheersbaar maken vanuit de schadelast op verzuim. Dit onderdeel geeft een andere kijk op verzuim en hoe je het beter kan inrichten als bedrijf en waar je extra op kan gaan letten om het beter te kunnen beheersen en verlagen. Verzuim eindigt niet als je in de WIA terecht komt!

 


Ella Moens

Ik adviseer en begeleid als arbeidsdeskundige en casemanager (regie op verzuim) vooral werkgevers en werknemers met re-integratietrajecten, arbeidsdeskundig- en loopbaanadvies. Van jong tot oud, met beperkingen en ook met mogelijkheden! Samen doelen stellen, ondersteunen in het behalen van resultaten op het gebied van inkomen. Jij staat in het midden, met mijn ervaring en opleiding lever ik een positieve bijdrage in jouw individuele traject. Ik ben integer, sociaal betrokken, resultaatgericht en ben empatisch. Putten uit eigen positiviteit zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen.

Lammert-Jan Strijker

Arbeidsdeskundige (gecertificeerd register-arbeidsdeskundige):
Advies en begeleiding bij ingewikkeld en/of langdurig verzuim, spoor 1 en spoor 2 re-integratie, letselschade, participatie (WWB).

Arbo-adviseur (Arbeidshygiënist):
Advies en begeleiding op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie, zowel op bedrijfsniveau als op individueel niveau. RI&E, diverse metingen enz.
Specialismen: Arbeidsdeskundig Onderzoek, Spoor 1 en spoor 2 reintegratie. Breed inschatten van preventiemogelijkheden en breed aanpakken van al opgetreden verzuim. Ook op individueel niveau.


Anita Wor

Arbeidsdeskundige/re-integratiedeskundige met twintig jaar ervaring in de re-integratie, arbo en personeelswerk.

Specialisaties:
Complexe samengestelde re-integratie trajecten.
Werkervaringsplekken, EVC trajecten en vakscholing in de praktijk.
Bemiddeling naar werk, Jobcoaching
Arbeidsdeskundig onderzoek, Re-integratie 2e spoor en Re-integratie advies. 

                                                                                                                 Frans BrouwersMaatwerk staat hoog in het vaandel, met andere woorden: de klant is echt de koning. Of het nu gaat om een loopbaanvraagstuk, vragen rondom belasting en belastbaarheid of coaching naar een nieuwe baan; de aanpak is professioneel, persoonlijk en direct

Beroepenoriëntatie
Beroepskeuzeadvies
Sollicitatiebegeleiding
Werkplekonderzoek
Arbeidsdeskundig advies
Individuele begeleiding
Tweede-spoor begeleiding
Outplacement